Meny

Ansiktsbehandlingar

Behandlingarna är genomtänkta, välbeprövade och passar alla, kvinna som man, gammal som ung. Vi jobbar med Dannes produkter som bygger på ingridienser som redan finns i människokroppen. Grundfilosofin i detta spännande hudvårdskoncept är att cellerna i huden endast accepterar de ämnen de känner igen. Stegvis hjälper vi din hud att återsfå sitt naturligt friska tillstånd.

Hudvårdsbehandlingarna föregås av tn individuell konsultation och hudanalys som bestämmer lämplig behandling och val en av egenvårdsprodukter.

NANOASIAs hudförbättrings behandligar
Ny generation hudbehandlingar utan nålar eller skada, som gör att huden ser allmänt fräsch ut, som efter en bra semester.

Hur fungerar det ?

På grund av de aktiva ämnenas låga molekylvikt och partikelstorlek som är endast 4,7 nm (Nanometer), är det lätt för de verkande ämnena att tränga in i de djupare skikten av huden utan att behöva injiceras eller att man på annat sätt behöver skada huden. Vi sätter det verksamma serumet på huden, och sedan med hjälp av en luftborste med stark luftstråle kan serumet penetreras in i huden. Detta utan att nålar tränger in i de djupare hudlagren. Detta är en ny generation hudförbättrande behandling, helt smärtfri. Alla hudområden som kräver restaurering kan behandlas. Du går direkt ifrån denna behandling med ett märkbart förbättrat resultat.

Vilka resultat kan du förvänta

Minskning av rynkor. Högt koncentrerade peptider penetrerar huden. Nerverna i muskeln påverkas och ger en stark åtstramande effekt med minskning av synliga rynkor som resultat. Liknande effekten av en botox behandling, men utan att som botox vara giftigt. Våra produkter är helt naturliga.
Bleker och återställer skadad hud och minskar bildningen av pigmentering och chromogenesis. Bleker fräknar, åldersfläckar, brännskador och sår.
Stimulering av kollagensyntes aktiverar hudceller, som gör att huden ser allmänt fräsch ut.
Förbättrar hudens struktur: Aktiverar tillväxten av celler som förbättrar och återställer skadad och inflammerad hudyta. Hjälper och motverkar problem med Acne och Allergisk Dermatit.
Återfuktar och återställer hud som skadats av yttre faktorer eller ultravioletta strålar.

En behandlingen tar ca 45 minuter.