Meny

Ansiktsbehandlingar

Behandlingarna är genomtänkta, välbeprövade och passar alla, kvinna som man, gammal som ung.

Ansiktsbehandling Danne

Danne-programmet är ett alternativ till mesoterapi, miostimulering, plastmassage (mycket stark effekt på vävnaden, vilket resulterar i förbättrad lymfa och blodcirkulation, förstärker muskelvävnad, ökar vävnadselasticitet)

Att arbeta med Danne Montague-King hudvårdkoncept innebär att arbeta med hudens och kroppens naturliga funktioner. De levande hudcellerna har nästan obegränsade möjligheter till återhämtning- under förutsättning att de ges ämnen som de känner igen och kan tillgodogöra sig. Därför bygger Dannes produkter på ingredienser som redan finns i människokroppen.

Behandlingar i DMK- konceptet.

Första steget är en konsultation hos DMK-terapeut. På så sätt skapas ett individuellt anpassat behandlingsprogram för just dig. DMK erbjuder såväl lättare som avancerade behandlingar:

  • Uppfriskande, vårdande behandlingar för normal hy
  • DMK Enzymlyft
  • Förtida åldrad hy, linjer och rynkor
  • Torr och känslig hy
  • Acne, grov och fet hy
  • Pigmentförändringar, ojämn hudfärg
  • Ärr, acneärr, hudstriae
  • Exsem, rodnader och rosacea
  • För- och efterbehandling vid plastikkirurgi

”Danne” är en kosmetisk linje baserad på enzymbehandling. Enzymer är naturliga katalysatorer, de förstör död cellulärt material, rensar hudens yta av föroreningar, stimulerar muskelfunktion, rena porer och öppen åtkomst av syre till hudceller, främjar produktionen av elastin och kollagen.

Transdermala enzymmasker, som levererar hudceller med alla nödvändiga vitaminer, mineraler, proteiner och aminosyror, aktiverar samtidigt kemiska processer i hudcellerna och det intercellulära utrymmet. Var och en av maskerna har en specifik effekt på huden, orsakar kraftig stimulering av musklerna, vilket är jämförbart med effektivitet med elektrisk stimulering, förbättrar perifer cirkulation vilket ger en synlig lyftningseffekt efter de första procedurerna.
Professionella kosmetika ”Danne” hjälper till att bekämpa åldrande av huden för män och kvinnor i olika åldrar med helt olika hudtyper.

Enzym Masque No. 1. Det är indicerat för åldersrelaterad hud (lyft, lymfatisk avtappning, avgiftning, aktivering av metaboliska processer, förbättring av hudcellerna näring, stimulering av kollagen och elastinisering, djup hydratisering av huden), akne (normalisering av talgkörtlarna). Mycket mångsidig och säker ( även i sommartid) och den enda riktiga syrebehandlingen. Innehåller 340 olika  enzymer.

Enzym Masque №2. Det är ett enzym-myostimulering. Det visas med åldersrelaterade förändringar, åtföljd av överhänget av ögonbrynen, övre ögonlocket, nasolabial vikningsgrad, kränkning av ansiktskonturen och svaghet i nackmusklerna. Masken ökar tonen i ansiktsmusklerna, innehåller 76 olika enzymer.

Enzym Masque №3. Det är en extra mask och används inte separat. Det återställer mikrocirkulationen, eliminerar spasmer av blodkärl. Det visas med åldersrelaterade förändringar, couperose, post-acne, pigmentering. Samtidig användning av alla tre masker ger en djup inverkan på hud, muskler och blodkärl