Meny

Ansiktsbehandlingar

Behandlingarna är genomtänkta, välbeprövade och passar alla, kvinna som man, gammal som ung.

PQ AGE EVOLUTION PLUS

En biorevitalisserande behandlingen ger omedelbart lyster samtidgt stramar upp och reparerar huden. Aktiverar tillväxtfaktorer och stimulerar kollagen produktionen, resultat syns redan efter första behandlingen.

Vill du fräscha upp ditt ansiktet, häls och decollete,  händer, inre armar och lår, bröstregion utan injektioner, då är denna behandling perfekt för dig!

Behandlingen kan utföras när som helst på året – även på sommaren – och i kombination med andra procedurer!

Ansiktsbehandling Danne

Danne-programmet är ett alternativ till mesoterapi, miostimulering, plastmassage (mycket stark effekt på vävnaden, vilket resulterar i förbättrad lymfa och blodcirkulation, förstärker muskelvävnad, ökar vävnadselasticitet)

Att arbeta med Danne Montague-King hudvårdkoncept innebär att arbeta med hudens och kroppens naturliga funktioner. De levande hudcellerna har nästan obegränsade möjligheter till återhämtning- under förutsättning att de ges ämnen som de känner igen och kan tillgodogöra sig. Därför bygger Dannes produkter på ingredienser som redan finns i människokroppen.

Behandlingar i DMK- konceptet.

Första steget är en konsultation hos DMK-terapeut. På så sätt skapas ett individuellt anpassat behandlingsprogram för just dig. DMK erbjuder såväl lättare som avancerade behandlingar:

  • Uppfriskande, vårdande behandlingar för normal hy
  • DMK Enzymlyft
  • Förtida åldrad hy, linjer och rynkor
  • Torr och känslig hy
  • Acne, grov och fet hy
  • Pigmentförändringar, ojämn hudfärg
  • Ärr, acneärr, hudstriae
  • Exsem, rodnader och rosacea
  • För- och efterbehandling vid plastikkirurgi

”Danne” är en kosmetisk linje baserad på enzymbehandling. Enzymer är naturliga katalysatorer, de förstör död cellulärt material, rensar hudens yta av föroreningar, stimulerar muskelfunktion, rena porer och öppen åtkomst av syre till hudceller, främjar produktionen av elastin och kollagen.

Transdermala enzymmasker, som levererar hudceller med alla nödvändiga vitaminer, mineraler, proteiner och aminosyror, aktiverar samtidigt kemiska processer i hudcellerna och det intercellulära utrymmet. Var och en av maskerna har en specifik effekt på huden, orsakar kraftig stimulering av musklerna, vilket är jämförbart med effektivitet med elektrisk stimulering, förbättrar perifer cirkulation vilket ger en synlig lyftningseffekt efter de första procedurerna.
Professionella kosmetika ”Danne” hjälper till att bekämpa åldrande av huden för män och kvinnor i olika åldrar med helt olika hudtyper.

”HERBS2PEEL ”/ALEX cosmetic

Denna unika hudföryngrings metod använder endast rena,naturliga växtingredienser och är en mycket säker och framgångsrik, icke-kirurgiskt behandlingsmetod.Örterna konbineras till en specislutvecklad produkt och masseras in i huden. Mikropartiklar från örterna kommer att ta bort de översta hudlagren, medan aktiva näringsämnen tränger djupt in i huden där deras näringsmässiga egenskaper förblir aktiva under en längre tidsperiod.

Beauty Peel – Förebyggande Anty-Aging ( även händer, hals&dekolletage)

-Effektiva specialbehandlingar (Stem Cell/Whitening/Detox/Alegance m fl)

-Cellförnyande/ Klargörande

-Reglerar obalanserad hud/orenheter/förstorade porer

-Quickfix för lyster och fräscht utseende

Corrective Peel – The problem solver deep-set skin problems

-Förebyggande Anti-Aging ( även händer, hals&dekolletage )

-Oren/akne

-Korrigerande Anti-Aging

-Hyperpigmenteringar

-Ärr (akne, post-kirurgiska ärr eller skada, brännskador)

-Solskadad hud (atropisk hud/ elastos)

Spänstfattiga konturer

-Bristningar och Celluliter