Meny

Bröstvårtor

Om du har osymmetriska bröstvårtor eller om dina vårtgårdar är alltför bleka så kan pigmentering göras för att mörka upp dessa områden.

Om du har fått en bröstrekonstruktion i samband med att brösten tagits bort efter en bröstcancerbehandling så kommer du snart att komma i fas med livet igen. Men även om brösten ser verklighetstrogna ut saknas en mycket viktig del – vårtgården och ibland bröstvårtan.

Nu finns en lösning – genom att använda pigment så kan vi på Esthetic återskapa en bröstvårta och vårtgård och även dölja ärrbildning från din operationen.

Ärrbildningen är vanligen följden av bröstförstoring eller av förminskande kirurgiska ingrepp av kosmetisk art. En vit ring bildas runt vårtgården som ibland delar av vårtgården.

Lösningen är att kamouflera detta med Micropigmentering för att få till en optisk effekt som gör att ärret inte märks eller så utnyttjas en teknik för att dölja ärret med en passande färg.

Liksom i samband med alla andra av våra Medicinska Pigmenteringsbehandlingar, så krävs en obligatorisk inledande konsultation för denna behandling.

bröstvårta korrigering (2)